Thinking puzzles

These are Lateral Thinking puzzles.

1. man ———–board
Ans. = man overboard

2. stand ———–i
Ans. = I understand
ok?….get the drift?

Let’s try a few now & see how you fare ???

3. /r/e/a/d/i/n/g/
Ans. = reading between the lines

4.road
a
d
Ans. = cross road

5.cycle
cycle
cycle
Ans. = tricycle

6. t
o
w
n
Ans. = downtown

7  . le /
/ vel
/
Ans. = split level

8 . 0
————
M.D.
Ph.D.
Ans. = two degrees below zero

9. knee
————
light
Ans. = neon light (knee-on-light)

10. ii ii
———–
O O
Ans. = dark circles under the eyes

11. dice
dice
Ans. = paradise

12. t
o
u
c
h
Ans. = touchdown

13. ground
—————
feet
feet
feet
feet
feet
feet
Ans. = six feet underground

14. he’s / himself
Ans. = he’s by himself

15. ecnalg
Ans. = backward glance

16. death / life
Ans. = life after death

17. THINK
Ans. think big !!

18 ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb….
Ans. long time no ‘c’ (see)